Μόδα ή στυλ; Και τελικά ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσά τους;

Μόδα είναι οι τάσεις στα ρούχα και αξεσουάρ στο εδώ και τώρα, σε αυτό που προτείνουν κάθε χρόνο οι σχεδιαστές και υιοθετούν οι περισσότεροι. Απευθύνεται παντού. Είναι σε κάποιες περιπτώσεις  μια μορφή τέχνης. Εξελίσσεται,  ανακυκλώνεται, αλλάζει. Είναι το καινούργιο κάθε σεζόν, το μοντέρνο, το διαφορετικό από πέρυσι! Η μόδα έχει κανόνες.

 

 

 

Το στυλ είμαστε εμείς, είναι ο τρόπος που αναδεικνύουμε την προσωπικότητά μας, την διαφορετικότητά μας, είναι έμπνευση, διάθεση, παιχνίδι!

Το στυλ δεν αγοράζεται, δεν αντιγράφεται, ζεις και πεθαίνεις με αυτό, είναι μοναδικό, διαχρονικό! Είναι φαντασία, όπου αξιοποιείς τα παλιά με τα καινούργια, τα ακριβά με τα οικονομικά, μπερδεύονται υλικά που δεν ταιριάζουν και το αποτέλεσμα είναι πολλές φόρες εντυπωσιακό, γιατί απλά είναι ξεχωριστό! Είναι τρόπος έκφρασης. Είναι η έμπνευση που μας κάνει και νιώθουμε διαφορετικές, είμαστε εμείς!

 

 

 

Το 2style παρακολουθεί την μόδα, δεν την ακολουθεί πάντα. Ταυτιζόμαστε με το ξεχωριστό, απόδειξη τα φορέματα μας, είναι ελληνίδας σχεδιάστριας, και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού σε πολύ προσιτές τιμές, όπως και οι περισσότερες μπλούζες και φούστες. Οι χειροποίητες τσάντες μοναδικές, τα χειροποίητα σκουλαρίκια, ένα μοναδικό κομμάτι στο κάθε σχέδιο. Γιατί όπως λέει και ο Yves Saint Laurent..

“Οι μόδες ξεθωριάζουν, το στυλ είναι αιώνιο.”