Τσάντες αδιαμφισβήτητα το βασικό, απαραίτητο και αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών!

Τσάντες πρωινές-βραδυνές, για το γραφείο ή την βόλτα,  μικρές-μεγάλες, φθηνές-ακριβές, χρωματιστές-μονόχρωμες που παρότι έχουμε όλες στην ντουλάπα μας πάντα υπάρχει περιθώριο για μια καινούργια αγορά που θα αναβαθμίσει τα ρούχα και το στυλ μας.

 

Το τελευταίο διάστημα έχουν μπει στην ζωή μας οι μικρές πλεκτές χειροποίητες τσάντες.

Μόδα, τάση ή διαχρονική αξία; Η απάντηση είναι όλα τα παραπάνω! Είναι ξεχωριστές, ανθεκτικές και διαχρονικές.

Τσάντες χειροποίητες, μικρού μεγέθους που μπορούν να κρατηθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ολοκληρώσουν κάθε μας εμφάνιση  με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο μια και αυτή είναι κυρίως η έννοια του χειροποίητου.

Παρότι μικρές είναι πρακτικές διότι χωράνε τα απαραίτητα και κυρίως έρχονται να ξεκουράσουν τους ώμους σου από το βάρος!

Μπορείτε να τις στολίσετε με καρφίτσες, σκουλαρίκια, μπουτονιέρες και να τις αλλάξετε εντελώς… ανάλογα με την διάθεση σας! Αποτελεί πλέον ένα statement αξεσουάρ το οποίο θα ολοκληρώσει και θα απογειώσει κάθε outfit που θα επιλέξετε, προσθέτοντας ανάλογα με το ύφος της τσάντας μια classy, girly, boho πινελιά!

Το σίγουρο είναι ότι θα τις λατρέψετε!

Βρές εδώ τις προτάσεις 2style για διαχρονικές, class χειροποίητες τσάντες που κρατιόνται όλες τις ώρες και συνδυάζονται μοναδικά με όλα τα ρούχα σε μοναδικές τιμές!