Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ 2016/679 (GDPR) για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τoν δικτυακό τόπο της 2 STYLE (εφεξής οι «Δικτυακοί Τόποι»). Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πως μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υπεύθυνος επεξεργασίας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων κατά την έννοια του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι:

Η εταιρεία «2 STYLE», με ΑΦΜ: 800959075 ΔΟΥ: Χαλανδρίου, Δ/νση: Γεωργίου Παπανικολάου 5, τηλ.: 2106011449, email: info@2style.gr.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Ζητούμε να μας υποβάλετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για να σας παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε.

Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές, επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών μας, ζητάτε να λαμβάνετε νέα, δημιουργείτε λογαριασμό, συμμετέχετε στις εκδηλώσεις ή διαγωνισμούς μας, ή αλληλεπιδράτε ή χρησιμοποιείτε τον Δικτυακό Τόπο μας.  Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, email, αρ. τηλεφώνου, ταχυδρομικής διεύθυνσης και διεύθυνσης χρέωσης
  • Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου ονόματος χρήστη, κωδικού πρόσβασης και μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη
  • Προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου φύλου, πόλης, ημερομηνίας γέννησης και ιστορικού αγορών
  • Στοιχεία πληρωμών ή πιστωτικών καρτών
  • Εικόνες, φωτογραφίες και βίντεο
  • Στοιχεία για σωματικά χαρακτηριστικά και
  • Προσωπικές προτιμήσεις, όπως ο κατάλογος επιθυμιών σας, καθώς και προτιμήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ και τα cookies.
  • Συλλέγουμε από εσάς πρόσθετα προσωπικά στοιχεία για να παρέχουμε ειδικά στοιχεία στο πλαίσιο του Δικτυακού μας Τόπου.

Κατά την αλληλεπίδρασή σας με το Δικτυακό μας Τόπο, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριζόμαστε τις διαδικτυακές αγορές σας στην, «2 STYLE» , προβαίνοντας σε επεξεργασία των παραγγελιών σας και των επιστροφών μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών μας και αποστέλλοντάς σας ειδοποιήσεις σχετικά με την παράδοση των αντικειμένων σας.
Να σας αποστέλλουμε newsletters και διαφημιστικές προσφορές μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου.

Για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας ως χρήστη, της «2 STYLE»  θα σας παρέχουμε συναφείς με τα ενδιαφέροντά σας πληροφορίες, θα σας προτείνουμε προϊόντα, θα σας αποστέλλουμε υπενθυμίσεις σχετικά με τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι αγορών σας και προσφορές.

Αν σας παρέχεται η δυνατότητα live chat με fashion slylists, θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας υποβάλετε με αυτόν τον τρόπο, για την παροχή σε εσάς στυλιστικών συμβουλών και συμβουλών μόδας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για να σας  ταυτοποιήσουν, για να επιβεβαιωθεί ότι έχετε συμπληρώσει την προβλεπόμενη από το νόμο ηλικία ώστε να είναι έγκυρη η εκ μέρους σας ανάληψη νομικών δεσμεύσεων και για να επιβεβαιωθεί η διεύθυνσή σας από εξωτερικούς συνεργάτες.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Τα προσωπικά σας δεδομένα που κοινοποιούνται σε τρίτα πρόσωπα, χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή σε εσάς των παραπάνω υπηρεσιών. Κατά συνέπεια αποδέκτες προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι αποθήκες και συνεργαζόμενες εταιρείες courier, λογιστές και φοροτεχνικοί μας σύμβουλοι.
Σε κάθε περίπτωση διαβιβάζονται μόνο τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την παροχή εκ μέρους της κάθε συνεργαζόμενης υπηρεσίας της αντίστοιχης υπηρεσίας για την οποία γίνεται η διαβίβαση.
Μερικές από τις ανωτέρω εταιρείες ενδέχεται να έχουν αυτοτελές δικαίωμα ή υποχρέωση να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Στην περίπτωση αυτή ενεργούν οι ίδιες ως υπεύθυνες της αντίστοιχης επεξεργασίας.

Επιπλέον, ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με κάποια νομική απαίτηση, ή για να προστατέψουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία και ασφάλεια της επιχείρησής μας, των πελατών μας ή άλλων. Αυτό περιλαμβάνει περιπτώσεις ανταλλαγής πληροφοριών με άλλες εταιρείες ή οργανισμούς για τους σκοπούς της πρόληψης απάτης.
  • Στις αρμόδιες εποπτικές, δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας θα εξαρτηθεί από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε. Π.χ. διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας. Για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας. Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη της ενέργειας.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε επίσης και άλλα δικαιώματα, όπως για παράδειγμα, να εναντιωθείτε στη χρήση των δεδομένων σας από εμάς ή το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας, όπως εξηγούμε λεπτομερώς παρακάτω.

Δικαίωμα ενημέρωσης

Η Εταιρεία οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά για το τί δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για τί χρονικό διάστημα τα κρατάει σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.

Δικαίωμα πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από την Εταιρεία επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει αυτό, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.

Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από την Εταιρεία τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων σας.

Δικαίωμα διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία επεξεργάζεται η Εταιρεία ιδίως όταν: Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία.

Το ανωτέρω δικαίωμα δεν υφίσταται ιδίως όταν:

Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την τήρηση νομικής υποχρέωσης της Εταιρείας που επιβάλλει την επεξεργασία.

Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για την ικανοποίηση ή μη του αιτήματός σας και σε περίπτωση μη ικανοποίησης, για τους λόγους στους οποίους οφείλεται αυτή.

Δικαίωμα φορητότητας

Στις περιπτώσεις που η Εταιρεία επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένα μέσα, στηριζόμενη στη συγκατάθεσή σας ή βάσει σύμβασης, έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο.

Δικαίωμα εναντίωσης

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Η Εταιρεία στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Δικαίωμα περιορισμού

Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την Εταιρεία τον περιορισμό της επεξεργασίας, υπό προϋποθέσεις.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, είμαστε στη διάθεση σας ώστε να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@2style.gr

Παρόλα αυτά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr/

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600

Fax: +30 210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Αιτήματα σε εμάς

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε το αίτημα σας:

στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@2style.gr

Παρακαλούμε, κρίνετε υπεύθυνα το αίτημα σας προτού το υποβάλετε. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Απάντηση στα αιτήματά σας δίδεται εντός μηνός από όταν λάβουμε το αίτημά σας. Εάν το αίτημα απαιτεί περισσότερο χρόνο θα σας ενημερώσουμε σχετικά (εντός ενός μηνός).

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 15 ετών. Ο ιστότοπος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 15 ετών ή μεγαλύτεροι.

Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 15 ετών θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του παιδιού.

Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 15 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.